Nieuws Antwerpen Dematic mag opnieuw aan de slag voor diepvriesspecialist

Dematic mag opnieuw aan de slag voor diepvriesspecialist

Dematic mag opnieuw aan de slag voor diepvriesspecialist

ZWIJNDRECHT – Dematic, leverancier van automatiseringstechnologie, software en diensten voor de optimalisatie van de supply chain, mag zich intussen de vaste partner van Agristo noemen. Die laatste doet immers al voor de vierde keer een beroep op de expertise van het bedrijf uit Zwijndrecht.

Agristo, producent van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten, breidt haar site in Wielsbeke uit. Naast het reeds bestaande volautomatisch hoogbouw-diepvriesmagazijn, waar Dematic eerder voor instond, komt een nieuw hoogbouwmagazijn, uitgerust met een modern transportsysteem en acht kraangangen. Ook het expeditiegedeelte wordt uitgebreid en gekoppeld aan het beheer- en besturingssysteem van het hoogbouwmagazijn.

Opnieuw verzorgt Dematic de volledige logistieke inrichting en automatisering. Het bedrijf uit Zwijndrecht levert de magazijnkranen, de palletliften die de productie en de dispatchafdeling met de hoogbouw verbinden, de sturing en het Warehouse Management Systeem. Ook het Dematic conveyorsysteem wordt geleverd. Die zorgt voor de aan- en afvoer van pallets naar de picklocaties. In de acht kraangangen zullen automatische magazijnkranen met een telescoopvork de pallets dwars opslaan.

In oktober dit jaar zullen de werken afgerond zijn en treden de nieuwe systemen in werking.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.