Nieuws Antwerpen DEME is meest aantrekkelijke werkgever

DEME is meest aantrekkelijke werkgever

DEME is meest aantrekkelijke werkgever

ZWIJNDRECHT – DEME komt uit onderzoek van Randstad Research bij 14.000 respondenten als meest aantrekkelijke privéwerkgever in België uit de bus. Bij de publieke werkgevers is de Vlaamse overheid de aantrekkelijkste.

Van diegenen die het bedrijf DEME kennen, zegt 56% graag tot heel graag bij het bedrijf te willen werken. DEME haalt het voor de winnaar van vorig jaar, Janssen Pharmaceutica, en eeuwige rivaal Jan De Nul. Daarmee wint de Antwerpse baggeraar voor de derde keer de Randstad Award. Mediahuis prijkt op plaats vijf.

“Deze award is een prachtige erkenning voor onze medewerkers”, zegt Luc Vandenbulcke, ceo van DEME Group. “Het succes van onze onderneming is in de eerste plaats te danken aan onze medewerkers wereldwijd. Bij DEME leggen we sterk de nadruk op het aantrekken en behouden van de beste mensen in de sector. Daarbij geven we onze medewerkers de kans om aan baanbrekende projecten te werken en hun carrière uit te bouwen in een innovatieve omgeving.”

DEME is niet alleen globaal de meest aantrekkelijke werkgever dit jaar, maar wordt door de respondenten ook als beste bedrijf naar voor geschoven inzake werkzekerheid, toekomstperspectieven, jobinhoud, werksfeer, nieuwste technologieën en loon en voordelen.

Nieuwe medewerkers

Door een sterke groei in offshore-energieprojecten en in wereldwijde bagger-, infra- en milieuactiviteiten heeft DEME het afgelopen jaar meer dan 600 nieuwe medewerkers, onder wie 150 bemanningsleden, aangeworven. Ook in 2019 werft DEME talrijke nieuwe medewerkers aan voor projecten wereldwijd en voor de groeiende vloot van schepen.

In 2018 realiseerde DEME een omzet van 2,65 miljard euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.