Nieuws Antwerpen Designerduo lanceert hartverwarmende elleboog-emoji

Designerduo lanceert hartverwarmende elleboog-emoji

Designerduo lanceert hartverwarmende elleboog-emoji

AARTSELAAR – Het Vlaamse designerduo MarcMarc, bestaande uit auteur Marc Pairon en grafica Marcia Pannier, hebben naar aanleiding van de corona-crisis een nieuwe emoji ontworpen. De gestileerde ellebooggroet, die de naam ‘Dikke Elleboog’ of ‘Big Elbow’ kreeg, is bedoeld om iedereen een hart onder de riem te steken tijdens deze moeilijke periode.

“De dikke elleboog staat niet alleen symbool voor het alternatief van handen schudden, maar ook voor onze dankbaarheid voor alle inspanningen die artsen, verplegend personeel en medewerkers van essentiële bedrijfstakken zich tijdens deze corona-pandemie getroosten”, aldus Marc Pairon. “Wij hebben alvast een aanvraag gedaan bij zowel Apple als Google om deze emoji op te nemen in de volgende update van de iOS- en Android-besturingssystemen.”

In afwachting kan de emoji gratis gedownload worden via https://bit.ly/Elleboog of http://prez.ly/ilqb. Ook via Instagram (elbow_bump) en Facebook (https://www.facebook.com/ellebooggroet) kan dit symbool met de hashtag #elleboog gebruikt worden in posts en op webpagina’s.

Marc Pairon is naast dichter, aforist en kunstkenner ook eigenaar van de bloemen- en decoratiewinkel De Boeketmobiel in Aartselaar. Marcia Pannier is zaakvoerster van het ontwerpbureau Grafioos Design uit Heist-op-den-Berg.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.