Nieuws Antwerpen Designlabel Serax bestaat 30 jaar

Designlabel Serax bestaat 30 jaar

Designlabel Serax bestaat 30 jaar

serax Het Antwerps design label Serax bestaat 30 jaar. Serax is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op vlak van design dankzij de talloze samenwerkingen met nationale en internationale designers en top chefs. Het design label produceert en verkoopt design van meer dan veertig nationale en internationale ontwerpers.

In 1986 besloten Axel en Serge Van Den Bossche de zaak van hun moeder over te nemen. Na enkele jaren versterkte Frank Lambert de neef van de broers Van Den Bossche het bedrijf. De bestaande collectie bloempotten groeide onder Serax al snel uit tot een vernieuwend assortiment voor bloemisten en interieurzaken.

Vandaag telt de collectie van Serax niet minder dan 4000 interieurobjecten, gaande van origineel glaswerk over elegante serviezen tot sfeervolle objecten en eigentijds kleinmeubilair. Deze collectie weerspiegelt de key waarden van Serax: vernieuwend en toegankelijk design. Het bedrijf speelt met zijn eigenzinnige kijk op de huidige trends perfect in op wat design minnende mensen willen.

Deze diversificatie werpt haar vruchten af en is de drijvende motor achter de internationale expansie van het Antwerpse designlabel. Om deze expansie het hoofd te bieden werd geïnvesteerd in een nieuw magazijn in Kontich met een oppervlakte van 5.500 vierkante meter. De totale bebouwde oppervlakte bedraagt nu meer dan 16.000 vierkante meter, en dit zonder de showrooms in het buitenland, waaronder de recent geopende showrooms in Milaan en Barcelona.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.