Nieuws Antwerpen Desinfectietunnels van Antwerpse Desinfect Group veroveren wereld

Desinfectietunnels van Antwerpse Desinfect Group veroveren wereld

Desinfectietunnels van Antwerpse Desinfect Group veroveren wereld

ANTWERPEN – Disinfect Group, opgericht in België door CityCubes als reactie op de Covid-19 pandemie, is leverancier van veilige en kwalitatieve toegangsoplossingen voor drukbezochte plaatsen. Het gaat nu  samenwerken met beMatrix, ’s werelds toonaangevende fabrikant van modulaire standenbouwsystemen.

Disinfect Group is gespecialiseerd in veiligheidsoplossingen op maat, waaronder desinfectietunnels aan de ingang van expohallen en beurslocaties, musea, stadions en sporthallen, muziektempels en concertgebouwen, luchthavens of pretparken wereldwijd. Wanneer mensen door deze tunnels stappen, wordt een eigen ontsmettingsmiddel in minuscule druppeltjes verneveld. Op die manier heeft iedereen die op de drukbezochte locatie aanwezig is, vooraf een hygiënische en desinfecterende behandeling ondergaan.

Dieter Veulemans, oprichter van Disinfect Group & CityCubes: “Onze units verhogen niet alleen de veiligheid op een locatie, ze geven alle aanwezigen ook een geruster gevoel. Op die manier groeit het vertrouwen van bezoekers om opnieuw naar dergelijke drukke plaatsen te durven komen. We hebben verschillende units geplaatst in België voor Carrefour, maar we zijn ook actief in Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Singapore en Sydney.”

De kaders van beMatrix, die de officiële leverancier van de frames voor de opbouw van de desinfectietunnels wordt, laten Disinfect Group toe om toegangsoplossingen op maat te bouwen die aangepast zijn aan de capaciteit van elk gebouw.

Frederic Libbrecht, Sales Director bij beMatrix: “Onze kadersystemen bieden Disinfect Group de mogelijkheid om bezoekers van kop tot teen te desinfecteren, hun temperatuur te meten of ze te tellen. Op onze LEDskin-schermen kunnen bovendien ook informatieve videoboodschappen of promofilmpjes afgespeeld worden.”

Tom Eatenton, ceo Disinfect Group: “Dit partnership is zeer belangrijk om onze productie- en leveringscapaciteit te vergroten en ons als een wereldwijde aanbieder van toegangsoplossingen te positioneren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.