Nieuws Antwerpen Deurne vliegt ook op Jersey

Deurne vliegt ook op Jersey

Deurne vliegt ook op Jersey

cityjetIn de komende weken vliegt CityJet nog vier keer vanop Deurne naar het eiland Jersey. Daarmee verwerkt de Antwerpse luchthaven nog wat extra trafiek. Het initiatief komt van Beautiful Britain uit Kontich, de reisorganisatie die Karin De Bast opzette.

Spectrum Travel uit Kontich maakt als franchiser deel uit van de keten Thomas Cook Travel Shop, een netwerk van franchise reiskantoren. Karin De Bast heeft zich in dit ozpicht met haar reisbureau goed gepositioneerd binnen de brede regio. Maar ze liet het er niet bij. Met Beautiful Britain heeft ze in de afgelopen jaren een eigen nichemarkt opgebouwd. Beautiful Britain oriënteert zich uiteraard helemaal op de toeristische mogelijkheden van Groot-Brittannië. Reizen dus naar Wales, Schotland, de Midlands enz.

Met Jersey gaat Karin De Bast nu door op een initiatief dat kennelijk verleden jaar al succesvol was. In de komende weken zijn in samenwerking met The Aviation Factory nog vier vluchten gepland op het Kanaaleiland Jersey. Ze koos daarbij voor de luchthaven van Deurne. “De luchthaven biedt met zijn gratis parking, zijn korte inchecktijd en zijn vlotte passagierscontrole heel wat voordelen aan de reiziger”, zei ze tot het blad KMO-insider. “In Jersey kunnen we de reizigers bovendien een uitstekende selectie aan hotels aanbieden die samen met de vlucht als één pakket kunnen geboekt worden.”

Jersey wordt door kenners omschreven als een paradijselijk bloemeneiland dat vooral bekend staat voor zijn mild klimaat. Jersey ligt samen met Guernsey, Alderney, Sark en Herm op korte afstand van zowel de Britse als de Franse kust.

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.