Nieuws Antwerpen Dewi Van De Vyver is ICT Woman of the Year

Dewi Van De Vyver is ICT Woman of the Year

Dewi Van De Vyver is ICT Woman of the Year

ANTWERPEN – Dewi Van De Vyver, ceo van het Antwerpse Flow Pilots, is door Data News uitgeroepen tot ICT Woman of the Year. Naast haar ondernemersverhaal maakte ze vooral het verschil met haar inspanningen om meer vrouwen warm te maken voor technologie en ICT. “In het technologiedebat ontbreekt vandaag een heel belangrijke invalshoek: die van de helft van de bevolking”, aldus Van De Vyver.

ICT-vakblad Data News bekroont al voor de twaalfde keer een ICT Woman of the Year. De lezers van het magazine kiezen samen met een professionele jury van ex-winnaars en IT-prominenten wie de titel krijgt. “Ik ben enorm vereerd met deze bekroning, en ik wil graag alle lezers van Data News en alle juryleden bedanken”, reageert Dewi Van De Vyver.

Dewi Van De Vyver stond in 2011 geleden mee aan de wieg van het Antwerpse digitale innovatiebedrijf Flow Pilots. Sinds een jaar leidt ze de onderneming als ceo, en stuurt ze het 30-koppige team aan vanuit een frisse visie en missie. Flow Pilots werkt digitale innovatietrajecten uit voor bedrijven als Axa, Mylène, Digipolis en Soudal.

“Ik investeer heel veel tijd in het opbouwen van een sterk netwerk, ik school me voortdurend bij over nieuwe evoluties in technologie en ICT. Alles om on top of our game te blijven. We zijn hier allemaal gepassioneerd door innovatie. Wij geloven dat digitalisering een scherprechter zal zijn voor diegenen die achterblijven, maar ongeziene opportuniteiten zal bieden voor wie hier in meegaat.”

Vrouwelijke stem in technologiedebat

Met de podcast Tech45, maar ook door blogs te schrijven en vaak op events te spreken over technologie mengt Van De Vyver zich volop in het debat over de technologie van de toekomst. Vanuit een uitgesproken visie op diversiteit ijvert ze voor meer (leidinggevende) vrouwen in technologie en ICT.

Flow Pilots, dat 30 medewerkers telt en in Antwerpen is gevestigd, maakt sinds 2017 deel uit van de groep CipalSchaubroeck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.