Nieuws Antwerpen Deze Antwerpse bedrijven mogen zich Great Place to Work noemen

Deze Antwerpse bedrijven mogen zich Great Place to Work noemen

Deze Antwerpse bedrijven mogen zich Great Place to Work noemen

AARTSELAAR/ANTWERPEN – Het Great Place to Work Institute Belgium heeft opnieuw de 20 Best Workplaces van België bekendgemaakt. Het Antwerpse Start People is daarbij uitgeroepen tot de absolute nummer 1 bij organisaties met meer dan 500 medewerkers. Ook Bank J.Van Breda & C° uit Antwerpen en Protime uit Aartselaar mogen juichen. De uitreiking vond dit jaar virtueel plaats.

In samenwerking met Vlerick Business School en Jobat gaat het Great Place to Work Institute Belgium jaarlijks op zoek naar de bedrijven met het beste werkgeverschap. De resultaten zijn grotendeels gebaseerd op de mening van de werknemers bij de betrokken bedrijven.

> 500 medewerkers

In de categorie Organisaties met meer dan 500 medewerkers pronkt Start People voor de eerste keer de eerste plaats, na al 5 keer op rij in de top 10 te zijn beland. De tweede grootste speler op de Belgische uitzendmarkt streeft een familiale sfeer na met een hands-on cultuur. Bij elk nieuw initiatief polst het bedrijf steeds naar de mening van de medewerkers, betrekt hen bij de uitwerking en koppelt nadien terug op een transparante manier.

Nog uit Antwerpen vervolledigt Bank J.Van Breda & C° het podium op een derde plaats, Axxes wordt vierde, Bright Plus vijfde. Bank J.Van Breda & C° won eveneens een speciale Well-being Award met haar bedrijfscase YOU-TIME, een dialoogversterkend concept waarbij heel wat aandacht uitgaat voor het welzijn van de medewerkers.

< 500 medewerkers

Bij bedrijven met minder dan 500 medewerkers eindigt Protime uit Aartselaar op de derde plek. Het bedrijf werd al zes keer uitgeroepen tot Great Place to Work. Protime gelooft sterk in de ontwikkeling van talenten en de ambities van haar bijna 300 medewerkers. Het Antwerpse Dela pakt de vierde plek.

Tot slot mochten het Antwerpse ATF en I8C uit Kontich nog een certificaat van Great Place to Work in ontvangst nemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.