Nieuws Antwerpen DHL Express denkt aan nieuw distributiecentrum in Antwerpen

DHL Express denkt aan nieuw distributiecentrum in Antwerpen

DHL Express denkt aan nieuw distributiecentrum in Antwerpen

ANTWERPEN – In 2020 opent DHL Express een nieuw distributiecentrum in Antwerpen. Dat deelde gedelegeerd bestuurder Danny Van Himste mee tijdens de eerste spadesteek van de nieuwe vestiging in Roeselare.

In Roeselare zijn de eerste werken gestart voor de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum van bijna 13.000 vierkante meter, ofwel bijna twee voetbalvelden groot. DHL Express zal daar ongeveer 2.800 vierkante meter van inpalmen, waardoor de capaciteit van de pakjesdienst in Oost- en West-Vlaanderen verdubbelt. Ook in Luik breidde de capaciteit eind vorig jaar uit met factor twee.

“Al deze investeringen kaderen in onze nationale groeistrategie”, duidt Danny Van Himste, gedelegeerd bestuurder van DHL Express. “Ook in Antwerpen plannen we een uitbreiding. Voor die regio zijn we nu actief vanop de Boomsesteenweg in Aartselaar en de Noorderlaan in Antwerpen, maar we willen ook daar de lokale capaciteit verdubbelen met de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum.”

Dat distributiecentrum moet in 2020 vorm krijgen. Waar het zal komen is nog niet bekend, al zouden er wel enkele opties op tafel liggen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.