Nieuws Antwerpen Diergeneeskundige zorgverlener AniCura komt naar Antwerpse regio

Diergeneeskundige zorgverlener AniCura komt naar Antwerpse regio

Diergeneeskundige zorgverlener AniCura komt naar Antwerpse regio

ANTWERPEN/BORSBEEK – AniCura, Europa’s meest toonaangevende aanbieder van hoogwaardige diergeneeskundige zorg voor huisdieren, start haar samenwerking met gerenommeerde, kwaliteitsvolle dierenklinieken en dierenartsenpraktijken in België. AniCura ondersteunt praktijken en klinieken om een antwoord te bieden op de toenemende vraag naar hoog kwalitatieve diergeneeskundige zorg en klantenservice in deze steeds verder evoluerende sector. Momenteel sloten al 5 toonaangevende Belgische dierenklinieken en praktijken aan, waaronder Dierenkliniek Randstad uit Borsbeek. 

Aangesloten praktijken en klinieken bij AniCura krijgen toegang tot gedeelde kennis en middelen, met een primaire focus op de continue verbetering van de kwaliteit van de diergeneeskundige zorg. AniCura’s aanpak wordt gekenmerkt door actieve kennisdeling tussen de meer dan 6.000 gepassioneerde medewerkers binnen een netwerk van meer dan 300 klinieken in West-Europa. Door de toenemende vraag naar samenwerking binnen België, start AniCura haar activiteiten ook in ons land.

Kathleen Moons werd aangesteld als Country Manager AniCura België. “De focus van AniCura ligt in de eerste plaats op kwaliteit en wij zijn zeer blij en fier dat enkele van de meest vooraanstaande dierenklinieken en -praktijken zich bij ons willen aansluiten. Samen met deze sterke groep willen wij een vertrouwenspartner worden voor alle huisdiereigenaren en de collega’s doorverwijzende dierenartsen”, aldus Kathleen Moons.

Door zich aan te sluiten bij AniCura, kunnen dierenartsen rekenen op continuïteit van hun kliniek en toekomstperspectief bieden aan hun werknemers. “En dat alles met behoud van lokaal ondernemerschap en lokale besluitvorming, gegeven dat de voormalige eigenaars aan het hoofd van de praktijk blijven staan. Klanten en patiënten kunnen dus nog steeds terecht bij hetzelfde vertrouwde team van dierenartsen en -assistenten, nu nog beter omringd en uitgerust om de beste zorg voor hun dier te garanderen.”

Naast Dierenkliniek Randstad sloten ook Dierenartsencentrum Malpertuus uit Heusden, Dierenkliniek Het Binnenhof uit Beerse, De Ark uit Westmeerbeek en Causus uit Oudenburg zich als eersten aan bij de AniCura familie, die dit jaar uit zal groeien tot een groep van een tiental vooraanstaande praktijken en klinieken.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.