Nieuws Antwerpen Digitale spiegels van Loop’d wijzen weg tijdens Real Bodies expo

Digitale spiegels van Loop’d wijzen weg tijdens Real Bodies expo

Digitale spiegels van Loop’d wijzen weg tijdens Real Bodies expo

Sinds kort loopt de expositie Real Bodies in het Hospitality Center van Sportpaleis Group. Om alles veilig te laten verlopen, worden in de toiletruimte ook twee mobiele en digitale spiegels van Loop’d uit Berchem ingezet.

MB Presents en Sportpaleis Group slaan de handen in elkaar om de indrukwekkende tentoonstelling Real Bodies voor het eerst te verwelkomen in Antwerpen. De bezoeker verkent in deze expo het leven aan de hand van twintig echte, perfect bewaarde menselijke lichamen en meer dan 200 anatomische objecten. Wereldwijd trok Real Bodies reeds meer dan 1 miljoen bezoekers, verspreid over 14 steden.

Jan Van Esbroeck, ceo van Sportpaleis Group: “Het spreekt voor zich dat we opgetogen zijn deze expo te kunnen ontvangen in het Hospitality Center van het Sportpaleis, na de afgelopen stille maanden. Dankzij Real Bodies kunnen we opnieuw jong én oud verwelkomen en daar kijken we geweldig naar uit. We beschikken over de ruimte én expertise om dit in alle veiligheid te laten verlopen”, benadrukt Jan Van Esbroeck.

Dankzij het jarenlange partnership tussen Loop’d en Sportpaleis Group, worden er twee mobiele en digitale spiegels geplaatst aan de toiletruimte. Daarop wordt onder meer over preventie, tijdens dit covid-proof event, gecommuniceerd dankzij de bestaande animatie van Loop’d.

“Met 75 reclamespiegels en het commercieel beheer van verschillende tv-schermen doorheen de verschillende eventlocaties van Sportpaleis, weten beiden partijen wat ze aan elkaar hebben”, zegt Kenneth De Decker van Loop’d.

De expo Real Bodies loopt tot eind februari 2021.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.