Nieuws Antwerpen Digiti stuurt je ex-baas naar Tomorrowland

Digiti stuurt je ex-baas naar Tomorrowland

Digiti stuurt je ex-baas naar Tomorrowland

digitiDigiti, een digitaal communicatiebureau uit Zoersel, zoekt dringend bijkomende developers, designers en projectmanagers. Om die over de brug te halen en in Zoersel te komen werken krijgen de nieuwe werknemers een afscheidsfeestje cadeau op hun oud werk.

Digiti bestaat vandaag tien jaar. Het bedrijf blijft onafgebroken groeien. Feest dus maar ook redenen tot bezorgdheid. “Om wereldwijd concurrentieel te blijven moeten we de beste mensen kunnen aantrekken”, zegt Derek Dendievel. “We willen hen in dit opzicht aantonen dat we de overstap echt wel waard zijn. We hebben dan ook iets apart bedacht: de epic exit.”

De epic exit past helemaal in de sfeer van Digiti. Het bedrijf heeft vacatures gemaakt die helemaal niets meer hebben van de klassieke aanwervingen. De epic exit omvat drie facetten: wie effectief aangeworven wordt krijgt het bewuste feestje met de ex-collega’s op kosten van Digiti. Twee: een ticket voor Tomorrowland. Drie: een vip-ticket voor één dag Tomorrowland met het hele team van Digiti. Eén voorwaarde: een arbeidscontract tekenen voor 18 juli e.k.

“Wij gaan ervan uit dat wie dit aanbod leuk vindt het ook leuk zal vinden om bij ons te werken”, stelt Derek Dendievel. “Het is een afscheid in stijl van de oude job en het verzacht de pijn voor de ex-collega’s en de baas die allicht het ticket voor Tomorrowland kan krijgen.”

Digiti is als interactief communicatie-agentschap vooral gespecialiseerd in de aanmaak van mobiele app’s, web degsign, webtoepassingen, logo’s, branding en de inbreng van speciale effecten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.