Nieuws Antwerpen Dimitri Vegas & Like Mike openen opnieuw pop-upstore op Meir

Dimitri Vegas & Like Mike openen opnieuw pop-upstore op Meir

Dimitri Vegas & Like Mike openen opnieuw pop-upstore op Meir

ANTWERPEN – Hoewel ze de zomermaanden meestal doorbrengen op Ibiza, blijven Dimitri Vegas & Like Mike deze zomer in België. Op de Antwerpse Meir openen de beste dj’s ter wereld midden juli opnieuw een interactieve pop-upstore.

In normale tijden zouden Dimitri Vegas & Like Mike op dit moment de wereld rondreizen en festivalgangers de tijd van hun leven bezorgen. Deze zomer is er de digitale versie van Tomorrowland op 25 en 26 juli. Maar in hun pop-up op de Meir kan je in primeur ook hun nieuwe kledinglijn ontdekken. Je kan er je evengoed uitleven tijdens hun favoriete videogames én beginnende dj’s maken er kans op een contract bij platenlabel Smash The House. En er is een meet & greet én signeersessie.

Dimitri Vegas: “Ik ben heel enthousiast dat we deze zomer toch een eigen pop-up kunnen openen, dan kom ik nog eens uit mijn kot hé. Je gaat me er zeker terugvinden, al gamend. En uiteraard kijk ik er naar uit onze fans te ontmoeten tijdens de meet & greet. Wanneer die zal plaatsvinden, zal worden aangekondigd op onze sociale media.”

Bezoekers kunnen zich uitleven tijdens verschillende videogames, waaronder Mortal Kombat (het dj-duo maakte eerder al een titeltrack voor het spel) en Beat Saber, de favorieten van Dimitri Vegas & Like Mike. Ze lanceren ook meteen een nieuwe kledinglijn die je exclusief in de shop kan ontdekken. Tijdens Q&A-sessies met hun muzieklabel Smash The House krijgen jonge dj’s tips en kunnen ze vragen stellen over hun beginnende muziekcarrière. Ze maken kans om een contract bij Smash The House te bemachtigen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.