Nieuws Antwerpen Directeur van Unizo provincie Antwerpen verlaat organisatie

Directeur van Unizo provincie Antwerpen verlaat organisatie

Directeur van Unizo provincie Antwerpen verlaat organisatie

ANTWERPEN – De samenwerking tussen Sofi Van Ussel, directeur van Unizo provincie Antwerpen, en de organisatie is beëindigd. Over de reden van het ontslag wordt niet gecommuniceerd.

De samenwerking tussen de directeur en Unizo werd vorige week stopgezet. “De omstandigheden hiervan zijn een interne aangelegenheid waarover we verder niet communiceren”, zegt Filip Horemans, woordvoerder van Unizo nationaal.

Sofi Van Ussel was vorige week al niet meer aanwezig op de bekendmaking van de Antwerpse finalisten voor de KMO van het jaar, een organisatie van Unizo.

Sofi was sinds mei 2016 directeur van Unizo provincie Antwerpen. “Ik heb mij drie jaar lang ingezet voor de ondernemers van de provincie Antwerpen, in goede samenwerking met de lokale afdelingen. Dat heb ik met hart en ziel gedaan”, aldus Sofi Van Ussel.

Over haar opvolging bij Unizo Antwerpen is nog niets bekend. Filip Horemans: “We zullen daarover communiceren wanneer daar meer duidelijkheid over bestaat.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.