Nieuws Antwerpen Discobar Hot and Cold uitgegroeid tot klank- en lichtspecialist

Discobar Hot and Cold uitgegroeid tot klank- en lichtspecialist

Discobar Hot and Cold uitgegroeid tot klank- en lichtspecialist

stoffelsHot and Cold gaat volle bak. Het klank- en lichtbedrijf uit Reet is present op zowat alle grote parties, bedrijfsfeestjes, congressen of beurzen in de brede regio. De voormalige discobar is in dit opzicht uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in de sector.

Werner Stoffels heeft een groot stuk van die spectaculaire groei meegemaakt. Hij werkte destijds in de jaren negentig nog als DJ voor Hot and Cold. De discobar was opgezet door Luc Sels en Louis De Weerdt. Zij schuimden toen met hun installaties de wilde feestjes af in de streek. Met veel succes. In die mate dat hun versterkers, draaitafels en lichtprojectoren ook al eens afgehuurd werden. Omdat Hot and Cold de technologische ontwikkelingen in de sector op de voet opvolgde en steevast investeerde in nieuwe dingen kreeg de verhuurbusiness steeds meer vaart.

DJ Werner Stoffels zag daar dan ook brood in en begon in 1995 een eenmanszaakje dat verder bouwde op wat de voorgangers al aangemaakt hadden. Eerst in bijberoep, later als een BVBA.

Het was aanvankelijk hard opboksen tegen alle mogelijke concurrenten. Het jonge bedrijfje diende daarom voortdurend te investeren in nieuw materiaal. Met succes overigens want de boekingen bleven binnenstromen.

Hot and Cold heeft ondertussen een hele hall volgestapeld met materiaal voor de meest uiteenlopende evenementen. Podia, lichtinstallaties, lichtfaciliteiten,. Het wagenpark is uitgebreid tot vier lichte trucks. De firma kan vandaag alle mogelijke totaalprojecten aan. Daartoe kan een beroep gedaan worden op een tiental medewerkers. “De lat steeds hoger leggen”, is inmiddels het adagio van jonge zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.