Nieuws Antwerpen Dixon Engineering ondergaat metamorfose

Dixon Engineering ondergaat metamorfose

Dixon Engineering ondergaat metamorfose

Het Antwerpse bedrijf Dixon Engineering, onderdeel van het Belgische Dixon & Company, gaat sinds begin 2021 verder als Bennet Engineering. De nieuwe naam gaat gepaard met een vernieuwde uitstraling die moet zorgen voor een sterke positionering los van het rekruteringsverhaal van het overkoepelende bedrijf.

De naamsverandering en vernieuwde uitstraling betekenen geen fusie of overname. Bennet Engineering blijft onderdeel van de Dixon Company koepel. Als zelfstandige eenheid kan Bennet wel uitgroeien tot een multidisciplinaire totaalpartner voor engineering, maintenance, project en construction management.

“We willen een landschap van ondernemerschap creëren waarin onze ingenieurs kansen krijgen,” vertelt divisiemanager en co-founder Fréderic Ledent. “We willen innoveren, nieuwe projecten opzetten en een partner zijn die erom bekend staat dingen gedaan te krijgen. Onze dienstverlenging zal hetzelfde blijven: passionately personal, no-nonsens en de goesting om onze ingenieurs te blijven ontwikkelen met op maat gemaakte opleidingen. We willen anders zijn dan het klassieke technische bureau, we willen de status quo challengen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.