Nieuws Antwerpen Dixys omgedoopt tot Resengo

Dixys omgedoopt tot Resengo

Dixys omgedoopt tot Resengo

dirkjeDixys heet voortaan Resengo. Het online reserveringssysteem Resengo is heel erg populair geworden. De verwarring met de naam van het bedrijf, Dixys was in die mate groot geworden dat ervoor geopteerd werd om voortaan voluit voor Resengo te gaan.

Dixys werd in 2003 opgericht door Dirk Gypen en is als onderneming on Berchem gespecialiseerd in zogenaamde online database ontwikkelingen. Het ging erom de digitale interne en externe gegevensuitwisseling van eenmanszaken, KMO’s, verenigingen en grote bedrijven te optimaliseren.

Vooral de reservatiesystemen op maat geconfigureerd naargelang de sector en de werkwijze van de klant zijn ondertussen heel erg populair geworden. Het bedrijf is ook sterk in communicatie- en planningssystemen.

“Dat komt voor een stuk omdat we meer dan alleen maar systemen aanbieden. We bekijken de situatie van onze klanten vanuit een breder concept”, zegt Dirk Gypen. “We garanderen bovendien een maximale betrouwbaarheid via back up systemen in verschillende datacenters. We investeren daarnaast ook onafgebroken in innovatieve technologieën en systeemelementen.”

Gypen claimt in juni de kaap van de 400.000 reserveringen gepasseerd te zijn.

De website www.dixys.com zal nu verder bestaan onder www.resengo.biz

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.