Nieuws Antwerpen DL Vochtbestrijding zoekt verkopers

DL Vochtbestrijding zoekt verkopers

DL Vochtbestrijding zoekt verkopers

sekaDL Vochtbestrijding uit Aartselaar zoekt dringend bijkomend personeel. Het jonge bedrijf groeit onverminderd door. “Wij bieden onze klanten een eerlijke prijs bij een goede kwaliteit en een uitstekende service”, zegt zaakvoerster Seka Dobric.

De energiecrisis heeft niet alleen schaduwkanten. Het is ook de aanzet tot veel vernieuwing en economisch initiatief. Seka Dobric zette daartoe samen met haar partner Christian Lemable in 2005 een eigen bedrijf op dat zich doelgericht ging toespitsen op de markt van de energiebesparingen. Wie zijn woning goed isoleert kan tot 60% energie besparen.

DL Vochtbestrijding moet het in dit opzicht vooral hebben van vochtbestrijding, gevelrenovatie en gevelisolatie. “Wij hebben het zeker niet altijd makkelijk gehad. De financiële crisis was een harde dobber. Maar we hebben het overleefd. Terwijl velen van onze concurrenten overkop gingen hebben wij nooit terrein moeten prijs geven maar integendeel altijd constante groeicijfers gerealiseerd,” zegt Seka Dobric.

“De crisis heeft ons creatief gemaakt. Wij kijken voortdurend uit naar mogelijkheden om ons aanbod te verbeteren. De focus lag daarbij echter altijd op drie pijlers: opstijgend vocht in woningen, ventilatie en kelderdichtingen.”

DL Vochtbestrijding stelt vandaag liefst 27 mensen tewerk en heeft nog werk voor bijkomende enthousiastelingen. Vooral dan verkopers. “Mensen die hun job met plezier doen zijn bij ons altijd welkom. We bezoeken elke maand zo’n 800 potentiële klanten waar we dan in functie van de gestelde problemen een prijsofferte voor maken. Een op de vijf bezoeken wordt naderhand omgezet in een contract.”

Of het succes van de firma dan te maken heeft met de relatieve verregende zomers van de afgelopen jaren? “Zou ik niet zeggen. Onze lage landen liggen nu eenmaal voor een stuk onder de zeespiegel. Onze ondergrond is vochtig. We moeten ons daar op afstellen. Neen, ons succes is het resultaat van volgehouden inspanningen om almaar beter te doen.”

DL Vochtbestrijding pakt vandaag uit met spuitkurk, een ntuurlijke en decoratieve isolatie. Kurk is een 100% natuurlijk en ecologisch verantwoord product. Het biedt thermische en geluidsisolatie, het ademt, is brandwerend en waterdicht. “Volgens ons het beste uit de natuur omdat het geen chemicaliën of toxische producten omvat. De isolatiewaarde van kurk neemt trouwens niet af in de tijd. Het is bovendien ook esthetisch mooi.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.