Nieuws Antwerpen D&M depot richt zich met OSKAR-servies op jongvolwassenen

D&M depot richt zich met OSKAR-servies op jongvolwassenen

D&M depot richt zich met OSKAR-servies op jongvolwassenen

AARTSELAAR – D&M depot ontwerp en produceert al 25 jaar bloempotten en allerhande interieuraccessoires in keramiek, beton, hout en riet. Met kersvers merk OSKAR lanceert het bedrijf serviezen en andere tafelaccessoires met jongvolwassenen in het achterhoofd. Voor de ontwerpen werkt het bedrijf samen met creatievelingen van Antwerpse bodem, zoals product designer Marie van Tieghem en keramist Koen Ghesquière.

D&M depot is een Belgisch bedrijf dat werd opgericht in 1992. De ontwikkeling en het design van de interieurproducten gebeurt in Aartselaar, terwijl de uitvoering zowel in Azië als Europa gebeurt. Aangezien het bedrijf enkel B2B verkoopt, vind je D&M depot-producten in professionele tuincentra, plantenwinkels en floristen in het hele land.

Thuis kokkerellen

Het kersverse serviesmerk OSKAR omvat twee productlijnen: LEA en YANN. De serviezen werden uitgedacht met jongvolwassenen in het achterhoofd. “Die kiezen er steeds vaker voor om thuis met/voor hun vrienden en familie te kokkerellen in plaats van samen op restaurant te gaan”, klinkt het bij D&M depot. “Zo’n restaurantbezoek is namelijk telkens een behoorlijke uitgave en thuis kan je het net zo gezellig maken met de juiste attributen. Daar hoort ook steeds vaker kwalitatief design bij.”

LEA & YANN

Het LEA-servies werd in het leven geroepen door product designer Marie van Tieghem. Met twaalf stuks van borden over kannen tot kommen wordt het porselein in China gegoten. Het servies wordt vervolgens handgeschilderd in Midnight Blue en Sky Blue.

YANN is dan weer een 9-delig servies met kommen als basisvorm. Het was keramist Koen Ghesquière die het ambachtelijke servies uitwerkte in zijn Antwerps atelier. De borden/kommen komen in setjes van drie en in drie kleuren: aards roodbruin, crème de la crème en zwart.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.