Nieuws Antwerpen Dolmans Landscaping Services opent Antwerpse maatwerkafdeling

Dolmans Landscaping Services opent Antwerpse maatwerkafdeling

Dolmans Landscaping Services opent Antwerpse maatwerkafdeling

WILRIJK – In aanwezigheid van Claude Marinower, Antwerps schepen voor Werk en Economie, opende Dolmans Landscaping Services haar Antwerpse maatwerkafdeling. Het groenvoorzieningsbedrijf stelde die avond ook haar boek ‘Talent in Overvloed’ voor, dat sociaal ondernemerschap promoot.

Groenvoorzieningsbedrijf Dolmans Landscaping Services is actief in ontwerp, aanleg en onderhoud van groenomgeving. Met franchiseorganisatie Pius Floris Boomverzorging specialiseert het bedrijf zich ook in snoeien en verplanten van bomen. De afdeling in Wilrijk staat onder leiding van vestigingsleider Rob Deckers.

Dolmans Landscaping Services opent als eerste regulier groenbedrijf in Vlaanderen een erkende maatwerkafdeling. Het Nederlands/Belgische groenbedrijf schenkt dan ook veel aandacht aan talentontwikkeling. Via de maatwerkafdeling van het bedrijf krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen om zich te ontwikkelen. Guido Renders, zaakvoerder van de vestiging in Beringen, was vroeger zelf nog werkleider bij maatwerkbedrijf Bewel.

Op de openingsavond stelde Dolmans Landscaping Services tegelijkertijd haar boek ‘Talent in Overvloed’ voor. Hierin deelt het bedrijf haar kennis over sociaal ondernemerschap en biedt het handige tips en tricks. Zo hoopt Dolmans andere bedrijven met een hart voor inclusief ondernemen warm te maken voor een eigen maatwerkafdeling.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.