Nieuws Antwerpen Dominique geeft kinderkledij eigen touch

Dominique geeft kinderkledij eigen touch

Dominique geeft kinderkledij eigen touch

dominiqueandries_mg_0029hr_01Haar groothandel Dominique loopt onderhand vrij goed. Dominique Andries runt vanuit Kapellen een zaak die specifiek toegespitst is op kinderkledij. “Vandaag is het in de textielsector zeker niet makkelijk maar we slaan er ons doorheen”, zegt ze.

Met merken als Lief!, Little District Originals, Peti Oh, Jake Fisher, Bess, Quapi, BellyButton, Frankie and Liberty en Marc O’Polo heeft Dominique zich uitstekend gepositioneerd op de markt voor baby- en kinderkledij. Dominique Andries heeft klanten die zich tot ver buiten Antwerpen komen bevoorraden in Kapellen. De afnemers komen in de showroom de nieuwste trends bekijken en hun keuze maken. De groothandel is uiteraard alleen toegankelijk voor winkeliers en dan nog op afspraak. Dominique geeft kinderkledij in haar originele opstelling een heel eigen touch.

“Ik vertegenwoordig zelf de derde generatie in de groothandel in textiel”, zegt Dominique Andries. “Ik weet best hoe het eraan toegaat in de sector. Zeker vandaag is het opboksen tegen de crisis. De klanten stellen zich heel voorzichtig op, willen geen avonturen beleven. De prijzen staan dan ook zwaar onder druk, de marges zijn heel erg klein.”

Ook het embleem Lief! steekt nog in het aanbod van de zaak. Met het Nederlandse merk Lief! Lyfestyle had Dominique het niettemin niet makkelijk. In die zin dat het merk enkele tijd terug meegesleurd werd in financiële problemen. Lief! is ondertussen omgebouwd tot een conceptstore annex webstore en wordt als merk ook in Kapellen goed verkocht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.