Nieuws Antwerpen Doornshop in Temse wordt Van Loon

Doornshop in Temse wordt Van Loon

Doornshop in Temse wordt Van Loon

TEMSE – Doornshop uit Temse is samen met De Schoenberg in Heist-op-den-Berg onderdeel van het familiebedrijf van Pieter Van Loon, zijn zus Isabel Van Loon en haar echtgenoot Marc Doms. De winkels gaan verder onder de gezamenlijke naam Van Loon. Die nieuwe naam benadrukt het familiale karakter van de zaken.

Vijftien jaar geleden namen Pieter Van Loon en Marc Doms schoenwinkel Doornshop in Temse over. Daarnaast hadden ze nog een zaak in Merchtem waar er regelmatig stuntverkopen werden georganiseerd. Vijf jaar na de opening koos de familie ervoor om te stoppen met die stockverkopen en een volwaardige tweede zaak te openen. Aanvankelijk was dat op de Beerzelberg, vandaar ook de naam Schoenberg, maar later verhuisde de zaak naar de Mechelsesteenweg in Heist-op-den-Berg.

Nieuw concept

“Na 15 jaar vonden we het nu tijd voor een nieuwe naam, een nieuwe look en een nieuw logo”, zegt Isabel Van Loon. “We wilden ons graag profileren als één bedrijf, een familiebedrijf. Daarom kozen we bewust voor de naam Van Loon.”

Naast de naam heeft de familie meteen ook het concept aangepast. “Terwijl we in het verleden bijna uitsluitend schoenen verkochten kan je bij Van Loon nu ook kleding en accessoires vinden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.