Nieuws Antwerpen Doorstart Ferrulex Advocaten met Inne Saelen en Veerle Verhaegen

Doorstart Ferrulex Advocaten met Inne Saelen en Veerle Verhaegen

Doorstart Ferrulex Advocaten met Inne Saelen en Veerle Verhaegen

ANTWERPEN – Sinds deze maand zet Ferrulex Advocaten haar werking verder met Inne Saelen en Veerle Verhaegen aan het roer. Daarmee komt er een einde aan de samenwerking met Michiel Roets en Jo Van Cauwenbergh. “Zij slaan hun eigen weg in, waarbij we hen alle succes toewensen”, vertelt Veerle Verhaegen.

De nieuwe start voor Ferrulex Advocaten brengt voor het cliënteel geen grote veranderingen mee. “Het enige wat binnen onze dienstverlening verandert, is het algemene telefoonnummer en e-mailadres”, legt Inne Saelen uit. “Verder blijven we de service verzorgen zoals klanten die gewend zijn.”

Het vernieuwde team gaat de toekomst positief tegemoet. “Een nieuwe wind door Ferrulex Advocaten zorgt ervoor dat we de dingen met een frisse blik kunnen bekijken. Met specialisaties in meerdere domeinen, kunnen we ons cliënteel met het beste advies bijstaan”, klinkt het bij beide advocates.

Ferrulex Advocaten kan rekenen op jarenlange ervaring in zowel het ondernemings- als familierecht. Met burelen in Antwerpen, Turnhout en Heist-op-den-Berg is het een gevestigd advocatenkantoor in de provincie Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.