Nieuws Antwerpen Dream Support en Event Toilet gaan voortaan samen events ondersteunen

Dream Support en Event Toilet gaan voortaan samen events ondersteunen

Dream Support en Event Toilet gaan voortaan samen events ondersteunen

WUUSTWEZEL/RIJKEVORSEL – Twee bedrijven die events ondersteunen, hebben besloten om dat voortaan samen te doen. Event Toilet uit Rijkevorsel smelt samen met Dream Support uit Wuustwezel, de verhuurder van onder meer hekken, mobiel sanitair en kassa’s voor de kleine en grootste evenementen en werven in heel Vlaanderen.

Sinds augustus werken ze al samen, maar vanaf 2020 zijn ze ook officieel een geheel: Event Toilet en Dream Support bieden voortaan samen hun diensten aan. “We vulden mekaar al goed aan”, vertelt Gert Fleerakkers van Event Toilet. “Dream Support levert onder meer hekwerk, rijplaten, tenten en kleine mobiele toiletten. Event Toilet verhuurt toiletwagens. We hadden elk ons eigen klantenbestand. Nu kunnen we elkaar versterken.”

Hoewel de bedrijven zijn samengesmolten, blijven de twee bestaande firmanamen voorlopig behouden. De twee zaakvoerders gaan uiteraard nauwer samenwerken. “Ronny Van Dijck van Dream Support zal zich vooral gaan toeleggen op het maken, plaatsen en onderhouden van onze producten. Ik zal mij concentreren op de coördinatie. Zo wordt elk van ons op zijn sterktes ingezet. Ook op dat vlak vullen we mekaar aan.”

Ook de beide echtgenotes zetten mee hun schouders onder het fusiebedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.