Nieuws Antwerpen Drie regiowinnaars op Garden Centre Quality Awards

Drie regiowinnaars op Garden Centre Quality Awards

Drie regiowinnaars op Garden Centre Quality Awards

MASSENHOVEN/ZWIJNDRECHT/TEMSE – Op de 5de editie van de Garden Centre Quality Awards hebben Tuincentrum Rijmenants uit Massenhoven, Oh’Green uit Zwijndrecht en Tuincentrum Van Buynder uit Temse een prijs gepakt. Die laatste kreeg ook een eervolle vermelding van de jury.

De Garden Centre Quality Awards bekronen verdienstelijke tuin- en plantencentra in Vlaanderen. De nadruk ligt op de kwaliteit van het bedrijf, zoals door de klant ervaren wordt. De winnende centra kregen kwaliteitssterren uitgereikt.

Daarin haalt uit onze regio Tuincentrum Rijmenants de hoogste score. Het bedrijf uit Massenhove, dat ook een filiaal in Wuustwezel heeft, kreeg 4 sterren toegewezen. Oh’Green uit Zwijndrecht en Tuincentrum Van Buynder uit Temse kregen elk 3 sterren.

Tot slot werden er ook eervolle vermeldingen gegeven, waarbij Tuincentrum De Buynder werd uitgeroepen tot meest beloftevolle nieuwe generatie in de tuincentra.

Passie

“In het globale detaillandschap van Vlaanderen is het opvallend dat in deze sector de tuin- en plantencentra telkens worden uitgebaat door zeer gepassioneerde ondernemers. Deze aparte stiel zorgt ervoor dat de winkels beschikken over enkel en alleen vakmensen met een ruime kennis en vooral een grote passie”, klonk het bij de jury.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.