Nieuws Antwerpen Drooglegging bedreigt de SafeShops Awards 2018

Drooglegging bedreigt de SafeShops Awards 2018

Greet Dekocker

Drooglegging bedreigt de SafeShops Awards 2018

Op donderdagavond 8 maart reikt Safeshops vzw uit Ekeren voor de tweede keer de prestigieuze SafeShops Awards uit. In totaal gaat het over 15 onderscheidingen. Onder de 54 genomineerden uit de regio Antwerpen merken we onder meer Baunat, Coolblue en Veritas op. 
Na de prijsuitreiking bouwen de organisatoren nog een heus feestje met als thema: ‘Prohibition & Bootlegging’. Drooglegging en clandestien stoken…

Katrien Mooijaart, event & communication manager Safeshops: “The SafeShops Awards vinden dit jaar plaats in Eventhal Den Berg te Londerzeel. Deze nieuwe locatie biedt ons de mogelijkheid om ’s namiddags alle genomineerde webshops hun verhaal te laten brengen. ’s Avonds toveren we deze eventhal om tot een feestzaal in jaren ‘20 stijl.“

Niet minder dan 54 genomineerden

SafeShops.be is één van de meest toonaangevende vzw’s ter promotie van online shopping in België. Ze ontstond vanuit het initiatief van enkele van de grootste Belgische webshops.
Niet minder dan 54 bedrijven zijn voor deze editie genomineerd. Op 8 maart vanaf 13 uur onthullen de genomineerden in aparte presentaties hun strategie en aanpak. Daarna wordt de onderzoeksmethode voorgesteld, die aan de basis van de jurering ligt.
De voornaamste bevindingen van het onderzoek van vorig jaar kan je downloaden via het kenniscentrum

Greet Dekocker, general manager Safeshops: “De SafeShops Awards onderscheiden zich door de uitreiking te baseren op consumentenonderzoek. Meer dan 2.500 consumenten werden ondervraagd. Zo komen we te weten hoe hun ideale webshop eruit ziet. De deelnemende webshops worden op hun beurt door hun klanten geëvalueerd en krijgen hierbij een score mee op verschillende onderdelen zoals consumentenervaring, logistiek, betalingsgemak etc… Elke deelnemende webshop krijgt naderhand zijn persoonlijke resultaten mee. Zo kan hij zich meten met het gemiddelde en verbeteren naar een volgende editie toe.”

De Safeshop-leden vieren graag feest

Na afloop van de prijsuitreiking belooft het een spetterende avond te worden. Het SafeShops Awards 2017 event stond in het teken van The Great Gatsby. Blijkbaar een schot in de roos, en daarom blijven de organisatoren voor de SafeShops Awards 2018 in die sfeer, maar wel een tikkeltje stouter.
Het thema is ‘Prohibition & Bootlegging’. Drooglegging en clandestien stoken… Van Kuifje en Sylvester Stallone tot Jessica Chastain… Ze kunnen er allemaal over meespreken, met als decor de georganiseerde misdaad, de maffia en andere Al Capones. Meer info vind je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen
Antwerpen

Leaddriver neemt boekhouderstotaal.be over

Leaddriver neemt boekhouderstotaal.be over van ondernemerscoach Ann Vanbergen. Hiermee wil het Antwerpse marketingbedrijf meer ondernemers helpen om een geschikte accountant… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.