Nieuws Antwerpen Drukkerij Beatrijs in vereffening

Drukkerij Beatrijs in vereffening

Drukkerij Beatrijs in vereffening

beatrijsOok de Drukkerij Beatrijs in Sint Niklaas gaat dicht. De onderneming werd door de handelsrechtbank in vereffening gezet. Daarmee verdwijnt nog maar eens een van de vele tientallen drukkerijen uit de regio. De onderneming van de familie Smet is al operationeel sinds 1960.

De wereld van de drukkerijen is een heus slagveld. De snelle digitalisering van de omgeving is een uitdaging die veel ondernemingen niet meer aankunnen. Het management geeft er dan geregeld de voorkeur aan om ermee te stoppen. Wie tijdig aan de noodrem trekt probeert op die manier een faillissement te voorkomen.

Omdat Drukkerij Beatrijs aan het Oostjachtpark geen schulden uitstaan heeft kan de vereffening van het bedrijf in alle rust gebeuren. Er dienen geen activa gerealiseerd te worden, er zijn geen passiva te vereffenen.

In de afgelopen maanden zijn al verscheidene drukkerijen uit de brede omgeving gestopt. Marktanalyses hebben eerder al uitgemaakt dat de markt ondertussen nog altijd niet tot een nieuw evenwicht gekomen is. Er zullen in de komende maanden ongetwijfeld nog meer bedrijven sluiten.

Het lijstje van de recente falingen kun je vinden op www.madeinantwerpen.be/falingen

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.