Nieuws Antwerpen Dubbel zoveel passagiers op Luchthaven Deurne

Dubbel zoveel passagiers op Luchthaven Deurne

Dubbel zoveel passagiers op Luchthaven Deurne

luchthavenTijdens de maand afgelopen maand april zijn op de luchthaven van Deurne 15.914 passagiers genoteerd. Dit is bijna dubbel zoveel als de 8.812 van april verleden jaar. Daarmee lijkt Antwerpen Airport zijn nieuwe start niet gemist te hebben.

De uitwerking van de andere aanpak op de luchthaven van Deurne is meteen merkbaar. Alvast in de vertrekhall is het bijwijlen een drukte van belang. Tot voor kort werd Deurne vooral gebruikt door zakenmensen. Nu staan er ook opvallend veel toeristen aan de balies. De nieuwe lijnen die VLM Airlines en Jetair ingelegd hebben lijken alvast goed te renderen. De bezetting van de vliegtuigen zou goed tot zelfs uitstekend zijn. Het wordt uiteraard wachten op de cijfers van de eerste volledige maand want de nieuwe vluchten zijn pas na de Paasvakantie gestart.

Ondertussen wordt ook gewerkt aan de verbetering en de uitbreiding van de parkings. Daardoor zijn er evenwel tijdelijk minder parkeerplaatsen ter beschikking. Het beheer van de parkings werd onlangs toevertrouwd aan Besix Park.

De werken aan de ondertunneling van de Krijgsbaan lopen ondertussen sterk vooruit op het schema. Aanvankelijk was vooropgezet dat de tunnel begin 2016 open zou gesteld worden. Zoals de werken nu lopen zou alles reeds eind oktober klaar zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.