Nieuws Antwerpen DylanGroup zoekt bijkomend personeel

DylanGroup zoekt bijkomend personeel

DylanGroup zoekt bijkomend personeel

dylanDylan België onderkent weer beweging op de markt. Het bedrijf uit Lint zoekt daarom extra administratief personeel. De Nederlandse DylanGroup is een van de grootste voorraadhouders in Europa, oa. gespecialiseerd in de levering op maat van buizen, flenzen, fittings en afsluiters in alle staal en roestvrij-staalkwaliteiten.

De DylanGroup is vooral toegespitst op de petro- (chemie), de oliesector en de Powergen. Naast de vele raamcontracten zijn er voor de volgende jaren verscheidene grote projecten in order, onder meer voor de uitbreidingen die Total en Exxon gepland hebben in Antwerpen. De groep volgt deze uitbreidingen op de voet en werft bijkomend personeel aan. Alles wordt georchestreerd vanuit Lint waar Dylan België al sinds jaren de groeibodem is voor de Nederlandse groep.

Dit heeft in grote mate te maken met de resultaten die algemeen directeur,  Wim Verheyen samen met zijn team in al die jaren bijeenwerkte. Er werden verscheidene grote internationale contracten binnengehaald in Zuid-Europa, de VS en het Midden-Oosten. De dochteronderneming in België werd ook verantwoordelijk voor de Zuid-Europese markt.

Er werken bij Dylan België 25 bedienden en in de haven van Antwerpen wordt de supervisie verzorgd voor de logistieke import- en exportafhandeling.  De volledige DylanGroup stelt wereldwijd 300 mensen tewerk.

De dynamiek van de DylanGroup ligt vooral in het feit dat de onderneming zogenaamde tailor made piping solutions kan aanbieden. De groep levert in dit opzicht vanuit een voorraad en een global network van fabrikanten. “Wij verkiezen in dit opzicht een lange termijn continuïteit boven het korte termijn rendement op onze investeringen,” heet het in Oud Beijerland, de hoofdzetel van de groep. “Het onderhouden van de relaties met onze klanten en onze leveranciers zien wij als een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. De verdieping van die relaties leidt in onze ogen tot continuïteit en de beste oplossingen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.