Nieuws Antwerpen E-boutique van Baunat klaar voor Valentijn

E-boutique van Baunat klaar voor Valentijn

E-boutique van Baunat klaar voor Valentijn

baunatValentijn komt eraan. Voor wie alsnog panikeert: via de e-boutique van Baunat.com kun je een diamanten ring nog binnen de twee dagen besteld krijgen. Baunat is gegroeid uit het initiatief van enkele Antwerpse diamantkenners die via internet over de hele wereld juwelen verkopen. Baunat doet het vandaag uitstekend.

Een ring kopen die je niet op je vinger kunt steken? Een hangertje dat je niet even kunt vast nemen? Het lijkt vreemd maar ook in de juwelenverkoop zet de internethandel zich snel door. Stefaan Mouradian en Steven Boelens hebben een internetshop opgezet waarmee ze hun klanten absolute garanties kunnen bieden tegen prijzen die je elders moeilijk kunt vinden. Gewoon omdat Baunat.com verscheidene tussenschakels in de diamant kan overschakelen. Bv. het eigenlijke steentje voor de ring alleen maar aankoopt op het moment dat de klant een bestelling doorgegeven heeft. Geen stockkosten voor Baunat dus.

Uiteraard zullen nogal wat mensen zich ten aanzien van een aankoop van juwelen via het internet onzeker voelen. Baunat bouwt naar die aarzelende klanten echter verscheidene garanties in: zo krijg je desnoods een ringmetertje opgestuurd, wordt je een bedenktijd van 30 dagen toegezegd en krijg je alle betrouwbare kwaliteitscertificaten mee. Ook verwijst Baunat de klant naar een platform waarop verscheidene klanten hun getuigenis over de aankoop van een juweel afleggen. En wie alsnog aarzelt: uiteraard kun je als klant ook terecht in de shop van Baunat in Antwerpen. Nogal wat Nederlanders, Duitsers of Fransen lopen effectief wel eens binnen. Toch wordt nagenoeg 95% van de omzet vandaag rechtstreeks via het internet afgehandeld.

Baunat is helemaal Antwerps. Ook al omdat de bestellingen vanuit de Rijfstraat onmiddellijk doorgegegen worden aan designers, zetters, polierders en graveerders die gewoon om de hoek zitten. Het juweel wordt dus helemaal in Antwerpen zelf gemaakt. Het mag dan om klassieke juwelen gaan of om hedendaagse design juwelen.

Bij Baunat werken vandaag 14 mensen. Het bedrijf heeft ook kantoren in Genève en Parijs. Er zijn plannen om ook een vertegenwoordiging uit te bouwen in Hongkong en in Brazilië. Baunat? Een doordenkertje dat staat voor Beau Naturel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer