Nieuws Antwerpen e5 mode gaat meer inzetten op grote maten

e5 mode gaat meer inzetten op grote maten

e5 mode gaat meer inzetten op grote maten

SINT-NIKLAAS/MERKSEM – Kledingketen e5 mode vergroot zijn assortiment plussize-kleding. Het kledingaanbod voor een maatje meer, dat de modeketen nog zal uitbreiden met extra merken, zal voortaan in alle e5 mode-winkels te koop zijn.

Oorspronkelijk konden klanten voor de grotere maten terecht in een selectie van 15 winkels. Voortaan zal de plussize-kleding in alle e5-winkels te koop zijn. De keten voegt ook extra plussize-merken toe aan het al bestaande aanbod. De nieuwe merken Zizzi en Only Carmakoma zijn beschikbaar in grotere maten dan de merken die e5 eerder al aanbood.

“We merken dat klanten echt op zoek zijn naar leuke kleding in grotere maten”, zegt Alexander Talpe, ceo e5 mode. “Plussize-kleding is vaak enorm duur. In het middensegment is er momenteel weinig voorhanden. Bovendien is het bestaande aanbod vaak beperkt qua keuze. Wij willen dat zoveel mogelijk klanten tevreden de e5-winkel uitstappen, met kleding die niet alleen past, maar waarvan ze ook blij worden.”

Vernieuwing Merksems filiaal

De winkel van e5-mode in Merksem krijgt een make-over. Het filiaal heropent met een nieuwe look, maar ook een uitgebreid aanbod aan merken en producten. De make-over past in het vernieuwingstraject van een hele reeks e5-modewinkels, dat in 2018 van start ging.

Modeketen e5 mode, met hoofdkantoor in Sint-Niklaas, werd gesticht in 1979 en heeft een 70-tal winkels. In de Antwerpse regio heeft e5 mode winkels in Aartselaar, Edegem, Essen, Lier en Merksem. e5 mode realiseert met zo’n 470 een jaarlijkse omzet van ruim 80 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.