Nieuws Antwerpen e5 mode heeft winkel in Sint-Niklaas aangepakt

e5 mode heeft winkel in Sint-Niklaas aangepakt

e5 mode heeft winkel in Sint-Niklaas aangepakt

SINT-NIKLAAS/LIER/AARTSELAAR – De winkel van e5 mode in Sint-Niklaas krijgt een make-over. Naast een nieuwe look heropent het filiaal op 23 augustus ook met een uitgebreid aanbod aan merken en producten. De make-over past in het vernieuwingstraject van een hele reeks e5-modewinkels, dat in 2018 van start ging.

De e5-winkel in Sint-Niklaas steekt in een nieuw jasje. Om de winkelbeleving nog aangenamer te maken, is er niet alleen een aanpassing qua kleurenpalet en interieurelementen, maar ook op vlak van indeling.

“De kleding zal terug te vinden zijn per cluster”, zegt Alexander Talpe, ceo van e5 mode. “De schikking gebeurt dus bijvoorbeeld niet op basis van leeftijd of de tegenstelling casual versus gekleed. De winkel wordt ingedeeld volgens verschillende stijlen of lifestyles. Zo kunnen klanten het aanbod makkelijker lezen en sneller hun favoriete kleding terugvinden.”

e5 vergroot ook het productgamma in Sint-Niklaas. Zo zullen er nog meer accessoires gekocht kunnen worden. Bovendien breidt het aantal merken uit. Die verrijking van het merkenaanbod voert e5 mode eveneens door in 14 andere e5-winkels, met name in Denderleeuw, Dendermonde, Oostakker, Oostende, Roeselare, Hasselt, Lommel, Lier, Aartselaar, Grimbergen, Ternat, Tielt-Winge, Waver en Aarlen.

Totaalconcept

“Deze make-over gaat over veel meer dan enkel de winkelinfrastructuur”, zegt Talpe. “Het volledige concept van e5 evolueert in een frissere, modernere richting. Onze klanten staan daarbij centraal. Dankzij de nieuwe clusters vinden ze snel hun weg naar een outfit die hen op het lijf geschreven is.”

Van woensdag 28 tot en met zaterdag 31 augustus volgt een speciaal heropeningsweekend.

Modeketen e5 mode is een Belgisch familiebedrijf, gesticht in 1979, met hoofdkantoor in Sint-Niklaas. Het bedrijf heeft een 70-tal winkels, verspreid over heel België, waarvan twee Experience Stores. Met ongeveer 470 medewerkers wordt een jaarlijkse omzet van ruim 80 miljoen euro gerealiseerd.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.