Nieuws Antwerpen e5 mode vernieuwt webshop en merkenaanbod

e5 mode vernieuwt webshop en merkenaanbod

e5 mode vernieuwt webshop en merkenaanbod

SINT-NIKLAAS/LIER/AARTSELAAR – e5 mode breidt zijn merkenaanbod uit in een selectie van 15 winkels, waaronder die van Lier, Aartselaar en Sint-Niklaas. Het vernieuwde aanbod is ook integraal terug te vinden in de volledig nieuwe webshop.

e5 mode verwelkomt 13 nieuwe merken: Jacqueline de Yong, Angels, Kaffe, More&More, Part Two, Zerres, Rabe, Anna Montana, Barbara Lebek, Diane Laury, Junarose, Zizzi en Only Carmakoma. Dit zijn allemaal vrouwenmerken, maar volgend seizoen komen er ook merken voor mannen bij. Klanten kunnen de nieuwe merken terugvinden in 15 e5 mode-winkels. Het merk Jacqueline de Yong zal in de schappen van alle e5-winkels liggen.

“De al aanwezige eigen en externe collecties blijven beschikbaar, maar worden aangevuld met een aantal andere gekende merken”, zegt Alexander Talpe, ceo van e5 mode. “We mikken hiermee op een frisse, modieuze look voor verschillende types vrouwen, ongeacht hun leeftijd, lichaamstype of kledingstijl.”

Het nieuwe aanbod bevat ook enkele grote matenmerken. “Dat sluit perfect aan bij een van de missies van e5: er zijn voor mannen en vrouwen, in alle maten en vormen. Op dat vlak blijven we met een inclusief aanbod meer dan ooit trouw aan onze principes. We gaan nu zelfs nog een stap verder.” e5 mode richt zich met de nieuwe plussize merken Junarose, Zizzi en Only Carmakoma dus ook op vrouwen met rondingen met maatje 42 tot 54.

Nieuwe webshop

Klanten kunnen voor de hele collectie ook terecht in de volledig nieuwe webshop. “We blijven inzetten op de mogelijkheid om digitaal te shoppen om ons cliënteel nog meer winkelcomfort te bieden. Een gebruiksvriendelijke, efficiënte webshop vergemakkelijkt het leven van klanten die geen tijd hebben voor een winkelbezoek of er geen zin in hebben”, zegt Talpe.

De nieuwe webshop heeft een nieuw, fris en modern design en wil een nog aangenamere winkelervaring bieden met extra betaalmogelijkheden. Hij is bovendien volledig mobielvriendelijk en dus aangepast aan bezoekers vanop bijvoorbeeld een smartphone of iPad. De vorige webshop van e5 mode bestond sinds 2010.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.