Nieuws Antwerpen "Easy Life heeft respect voor zijn personeel"

"Easy Life heeft respect voor zijn personeel"

"Easy Life heeft respect voor zijn personeel"

easyEasy Life pakt in de komende weken West-Vlaanderen en Brabant aan. Het Antwerpse dienstenchequebedrijf zet daarmee zijn expansie onverminderd verder. Louis Ballegeer zette zijn onderneming op in 2009 en werkt ondertussen al met 600 man aan poets- en strijkpersoneel.

“Ik heb een aantal jaren bij een ander dienstenchequebedrijf gewerkt”, zegt zaakvoerder Louis Ballegeer. “Ik raakte er van mijn kant van overtuigd dat ik die business ook aankon. Vandaar de idee om met de hulp van een investeerder, in casu mijn vader een eigen bedrijf op te zetten. Easy Life was van begin af een succesverhaal. Wij bedienen nu honderden gezinnen in de brede regio van Brussel en Antwerpen.” Vandaag telt Easy Life negen kantoren. Zo in Kontich, Berchem, Borsbeek, Schilde enz. Die fungeren als heuse draaischijven in hun eigen kleine regio. “Wij hebben in dit opzicht heuse circelstructuren uitgebouwd. De onderscheiden kantoren kunnen elkaar op die manier ook ondersteunen. De synergie tussen al onze vestigingen is opmerkelijk.”

In West-Vlaanderen en Brabant wordt straks diezelfde strategie uitgebouwd. Easy Life opent binnen afzienbare tijd kantoren in Brugge, Ieper en Londerzeel. Vanuit die nieuwe vestigingen zal de onmiddellijke omgeving systematisch aangepakt worden.

Het geheim achter het succes van Easy Life? Het respect voor het eigen personeel. Bij Easy Life worden de mensen in hun job ernstig genomen. Ze worden gerespecteerd in hun dagdagelijkse activiteiten. “Wij gaan bovendien intensief achter nieuwe klanten aan. Wij doen actief aan klantenwerving. Met vaste prijzen. Terwijl veel concurrenten van ons de klanten geregeld extra kosten aanrekenen houden wij ons heel strict aan de barema’s van de dienstencheques. Wij achten erop dat de klanten geen onaangename verrassingen te verwerken krijgen. De werknemers bv. maaltijdcheques toekennen en de rekening daarvan doorschuiven naar de klanten vinden wij not done. Onze klanten weten dat. Ze blijven ons dan ook trouw.”

Easy Life tekent voor een omzet van pakweg 12 miljoen (!) euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.