Nieuws Antwerpen Econopolis lanceert nieuwe digitale vermogensbeheerder

Econopolis lanceert nieuwe digitale vermogensbeheerder

Econopolis lanceert nieuwe digitale vermogensbeheerder

WILRIJK – Een goede digitale dienstverlening, aangevuld met sterke persoonlijke contacten, wordt cruciaal in de post-corona economie. Op die verandering biedt Econopolis een antwoord met Twain: een digitale vermogensbeheerder, met op maatgemaakte, actief beheerde beleggingsportefeuilles, een persoonlijke financiële coach en de beste digitale gebruikservaring.

Twain, een initiatief in de schoot van Econopolis, ontleent zijn naam aan de Amerikaanse auteur Mark Twain, bekend voor zijn eigenzinnige en inspirerende kijk op de wereld.

Fred Janssens, vennoot bij Econopolis, wordt ceo van de nieuwe digitale vermogensbeheerder: “Het is ontstellend hoeveel mensen zich zorgen maken om hun huidige beleggingsportefeuille en de doorgedreven standaardisering in de beleggingssector, maar toch niets kunnen ondernemen om die ongerustheid weg te nemen.”

Expertise van Econopolis

Het is een digitaal platform voor discretionair vermogensbeheer, dat vertrekt vanuit de persoonlijkheid en behoeften van de belegger. Dankzij geavanceerde algoritmes en de beleggingsexpertise van Econopolis worden unieke beleggingsportefeuilles gebouwd. Omdat cliënten in bepaalde omstandigheden nood hebben aan persoonlijke interactie en antwoorden op hun specifieke vragen, wordt elke cliënt bijgestaan door een persoonlijke financiële coach.

Geert Noels, ceo Econopolis: “Met de lancering van Twain willen we onze expertise in vermogensbeheer toegankelijk maken voor een groter publiek. Dankzij de simulatiemogelijkheden in het klantwordingsproces brengt men op innovatieve wijze eindelijk persoonlijkheid in vermogensbeheerportefeuilles, die vervolgens door een toegewijde financiële coach, en compagnon de route, als een goede huisvader wordt beheerd.”

Cliënten worden ook automatisch lid van de Twain Circle, een exclusief netwerk met toegang tot inspirerende events met gerenommeerde sprekers, studies en webinars, over wat er gebeurt in de wereld. Het nieuwe digitale platform is toegankelijk vanaf een belegbaar vermogen van 200.000 euro.

Financieel-economisch advieshuis en vermogensbeheerder Econopolis, opgericht in 2009 door Geert Noels, telt 25 medewerkers verspreid over drie locaties (Antwerpen, Genève en Singapore) en beheert meer dan 2 miljard euro voor financiële instellingen, institutionelen, ondernemers, families en particulieren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.