Nieuws Antwerpen Ecover lanceert wasservice voor helden van de zorg

Ecover lanceert wasservice voor helden van de zorg

Ecover lanceert wasservice voor helden van de zorg

MALLE – Ondertussen zitten de meesten van ons al wekenlang thuis en zetten onder andere verpleegkundigen, artsen maar ook supermarktmedewerkers zich in om ons land draaiende te houden. Om al deze helden een hart onder de riem te steken, start de ecologische schoonmaakproducent Ecover de #wassenvoorhelden beweging.

Ecover stelt huishoudhulpen ter beschikking aan de medewerkers van het Wit-Gele Kruis en verschillende supermarkten in de omgeving van Malle. Gedurende deze actieperiode kunnen zij dagelijks de vuile was meenemen naar het werk, waar deze wordt opgehaald en voor hen wordt gewassen. De volgende dag wordt de was weer schoon terugbezorgd. Het doel is om 100 wasmanden te wassen.

Met #wassenvoorhelden wil Ecover onze helden dankbaarheid tonen door ze thuis werk uit handen te nemen, zodat zij daar welverdiend kunnen ontspannen. Het merk roept iedereen op in deze turbulente periode een held bij hem of haar in de buurt vanuit huis te helpen met de was. “Thuis hoeven we niet enkel vanaf de zijlijn mee te kijken. We kunnen bijdragen door onze wasmachines te laten draaien voor zij die het land laten draaien”, zegt Mathias Danneels, General Manager Benefrance van Ecover.

Ecover produceert was- en reinigingsmiddelen op basis van plantaardige grondstoffen en mineralen, die de beste resultaten leveren tegen een eerlijke prijs. Milieubeleid is totaal geïntegreerd in het bedrijf, van productie tot marketing. Zo maakten ze in oktober nog afwasmiddel van afval van bierbrouwer AB Inbev.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.