Nieuws Antwerpen Eddy Troosters gaat Pidpa leiden

Eddy Troosters gaat Pidpa leiden

Eddy Troosters gaat Pidpa leiden

ANTWERPEN – Eddy Troosters is Ronny Sabo opgevolgd als directeur-generaal van Pidpa. Ronny Sabo, die sinds 2005 aan het hoofd van Pidpa stond, vertrekt nu met pensioen.

De nieuwe directeur-generaal Eddy Troosters heeft al een rijkgevulde carrière in de watersector achter de rug. Zo was hij onder meer provinciaal directeur en later directeur distributie en toevoer bij De Watergroep. “Ik ben bijzonder blij om bij een bedrijf als Pidpa te starten. Pidpa is een sterk merk”, stelt Eddy Troosters. “Een bedrijf dat in haar 106-jarig bestaan is uitgegroeid tot een begrip in de provincie Antwerpen: de betrouwbare waterpartner voor vennoten en klanten.”

Wat Eddy Troosters betreft, is Pidpa klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. “Als integraal waterbedrijf zijn wij immers het best geplaatst om een duurzame oplossing te bieden aan de waterproblemen waarmee men vandaag wordt geconfronteerd, zowel de waterschaarste alsook de wateroverlast. Hierbij willen wij steeds onze klanten centraal stellen en in nauw overleg met de gemeenten treden.”

Pidpa staat als integraal waterbedrijf van de provincie Antwerpen in voor de productie en distributie van drinkwater voor de industrie en de ongeveer 1,2 miljoen inwoners van 64 gemeenten. Daarnaast zorgt het waterbedrijf voor een professioneel rioleringsbeheer in 34 gemeenten en biedt het de klanten een uitgebreid dienstenaanbod aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.