Nieuws Antwerpen Eddyboy zorgt voor gezelligheid op een warme bank

Eddyboy zorgt voor gezelligheid op een warme bank

Eddyboy zorgt voor gezelligheid op een warme bank

eddyboyDe kille herfstdagen komen d’r aan. Niet zo leuk voor wie op café een sigaretje wil roken en daarom buiten  staat te verkleumen. Eduard Bartels uit Borgerhout heeft daar iets op gevonden: de Eddyboy. Hij ontwierp een verwarmde bank waarop het buiten lekker zitten is.

Hij had ze al herhaaldelijk zien staan rillen: de cafégangers die een sigaretje rookten voor het café. Daar moeten we toch iets aan doen, vond hij. Hij ontwierp in dit opzicht een bank die verwarmd kan worden met water uit de centrale verwarming of zelfs van de vaatwasser. Water van 30° C voelt heel lekker aan wanneer het buiten killig is. Zowel de rug als het zitvlak voelen met de Eddyboy best warm aan. In de Bar pour Boire van Alec Nierinck in Antwerpen zitten de gasten best graag op die verwarmde bank.

Eduard Bartels heeft in de horeca inmiddels al verscheidene banken geïnstalleerd. Ze krijgen heel veel sympathie mee. Ze worden geproduceerd in Slovakije of Nederland.

Vandaag biedt Bartels een set van drie producten aan: de bank, een vuurkorf en een kast waarin het hout opgestapeld wordt. Maar de klanten kunnen ook voor alleen maar de bank kiezen. Alleen vormen de drie items samen een mooi stijlvol geheel.

“Die idee van de verwarmde bank opent vele mogelijkheden,” zegt Bartels. “Wij hebben op een camping inmiddels een bank geïnstalleerd die verwarmd wordt met water uit een hot tub. Lekker warm.”

De bank kan vandaag geleverd worden in drie versies; 2 m, 2 m 25 of 2 m 60. Ze worden geleverd in verschillende kleuren en worden behandeld tegen roest.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.