Nieuws Antwerpen Edegems bedrijf pakt prestigieuze award in Londen

Edegems bedrijf pakt prestigieuze award in Londen

Edegems bedrijf pakt prestigieuze award in Londen

EDEGEM – De prestigieuze AV Award Distribution Product of the Year gaat naar Roryco. Het Edegemse bedrijf haalt die prijs binnen met crowdbeamer, een presentatiesysteem dat elk soort scherminhoud draadloos naar alle laptops, tablets en smartphones in het publiek streamt.

De AV Awards bekronen uitmuntende bedrijven, producten en diensten uit de audiovisuele industrie. Het is meteen ook de hoogste onderscheiding die binnen de sector gehaald kan worden. Dat maakt het voor Roryco eens zo speciaal, nadat het met crowdbeamer eerder al de Best of Show Awards op de NAB Show Las Vegas en op InfoComm US won.

Peter Ryckaert, oprichter crowdbeamer: “De concurrentie was ijzersterk, maar we waren hoopvol omdat de bedrijven, conferentiecentra en universiteiten die crowdbeamer gebruiken bijzonder enthousiast zijn over ons product.” Medeoprichter Hans Romaen vult aan: “Met crowdbeamer vereenvoudigen we de communicatie tussen sprekers en hun toehoorders, en dat doen we overal waar mensen samenkomen en in real-time informatie delen met elkaar. Het is super dat de jury die meerwaarde erkent.”

Meer impact

Crowdbeamer heeft een applicatie waarmee iedereen in het publiek haarscherp ziet wat er gepresenteerd wordt. Er staat geen beperking op de grootte van het publiek. Binnen de app kunnen gebruikers ook zaken vastleggen, aanvullen met notities en delen met anderen. Dankzij de grotere betrokkenheid van het publiek creëren sprekers zo meer impact met hun boodschap.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.