Nieuws Antwerpen Edegemse Suivo krikt rendabiliteit van water-link op

Edegemse Suivo krikt rendabiliteit van water-link op

Edegemse Suivo krikt rendabiliteit van water-link op

ANTWERPEN/EDEGEM – Het Antwerpse water-link kiest voor een innovatieve Asset Management-oplossing en klopte daarvoor aan bij Suivo. De Edegemse producent van innovatieve telematica- en IoT-toepassingen rustte alle voertuigen, machines en gereedschappen van de watermaatschappij uit met een energiezuinige tag en koppelde die aan haar IoT Cloud Platform.

Om concurrentieel te blijven en de rendabiliteit te verhogen zocht water-link een oplossing voor de nauwkeurige positiebepaling en het beheer van alle voertuigen, machines en gereedschappen. Op zoek naar een duurzame partner kwam de Antwerpse watermaatschappij bij Suivo terecht. Het Edegemse technologiebedrijf ontwikkelt systemen die verder gaan dan louter die positiebepaling.

Zo is er het Suivo IoT Cloud Platform, een moderne en gebruiksvriendelijke webapplicatie en mobile app. Alle assets van water-link, zowel outdoor als indoor, in gebouwen, opslagplaatsen en andere constructies boven én onder de grond, werden uitgerust met een energiezuinige tag. Via intelligente positiebepaling zullen die tags informatie over de meer dan duizend assets verzamelen en digitaal ter beschikking stellen op het platform. Op die manier kan water-link de beschikbaarheid, het beheer, de keuringen en interventies van haar assets verder implementeren en optimaliseren.

Peter Geldhof, commercieel directeur Suivo: “Wij geloven dat technologie ongekende mogelijkheden biedt om mensen, voertuigen, materieel en locaties met elkaar te verbinden. IoT-connecties leveren een enorme meerwaarde aan ondernemingen, die efficiënter, veiliger en rendabeler willen zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.