Nieuws Antwerpen Een aardig staaltje van een versterkingsstrategie

Een aardig staaltje van een versterkingsstrategie

Een aardig staaltje van een versterkingsstrategie

London Tower

London Tower

De grafische studio IN-depth heeft recent zijn intrek genomen in de kantoren van CONIX RDBM Architects op de twaalfde verdieping van de London Tower.  Dit gebouw werd door het architectenbureau opgetrokken en is de noordelijke toegangspoort tot de stad Antwerpen, gelegen in één van de meest creatieve buurten, op het kruispunt van Italiëlei en Londenstraat.

Sinds de start van de strategische samenwerking tussen IN-depth en CONIX RDBM Architects werd hard gewerkt aan de concrete invulling van de gebundelde krachten. “Het betreft een versterkingsstrategie van beide partijen, een uitbreiding in complementariteit”, zegt Karl Maes, zaakvoerder IN-depth BVBA.

CONIX RDBM Architects werkt in een grafische, technische omgeving die up-to-date moet zijn met de nieuwste tendensen. Door beroep te doen op de grafische expertise van IN-depth krijgt CONIX RDBM Architects grafische ondersteuning van een bedrijf dat in zijn vakgebied bijblijft. Het dynamisch en multidisciplinair team van IN-depth blijft open staan voor andere sectoren en verder werken aan grafische opdrachten voor onder meer dienstverlenende bedrijven, KMO’s, multinationals, producenten, musea, vakorganisaties, etc…zowel nationaal als internationaal.

Door op dezelfde locatie gehuisvest te zijn en de grotere structuur kunnen CONIX RDBM Architects en IN-depth gebruik maken van ‘shared resources’, zoals een gezamenlijk atelier voor producties van unieke opdrachten. IN-depth heeft reeds verschillende jaren de kennis van grafische workflows die dan weer bij CONIX RDBM Architects kunnen worden ingezet. Beide partijen zijn hierdoor sterk aanvullend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.