Nieuws Antwerpen Een drukte van jewelste op de Stadsbrouwerijsite van De Koninck

Een drukte van jewelste op de Stadsbrouwerijsite van De Koninck

Een drukte van jewelste op de Stadsbrouwerijsite van De Koninck

Maxim Slootmaeckers, Mathias Theerens en Vincent Sluyts

Maxim Slootmaeckers, Mathias Theerens en Vincent Sluyts

Terwijl pop-upzomerbar Smokey Jo’s Garage de allerlaatste porc ribs op de grill gooit, de brouwers experimenteren met allerlei testbrouwsels en de Smaakmakers de handen vol hebben met het bedienen van hun klanten, wordt alles in gereedheid gebracht voor de zomereditie van Wild Jo’s Market op 17 en 18 september.

Voor de tweede keer wordt deze hippe markt voor foodies, fashionista’s, hipsters, bierliefhebbers en muziekfans georganiseerd. Het publiek is een leuke mengelmoes van jonge én oudere bezoekers. Na de ‘Valentijnseditie’ in februari, spreidde stadsduif Wild Jo heel even zijn vleugels op het Bollekesfeest voor een mini-editie, om op 17 en 18 september 2016 terug te landen op de binnenplaats van De Koninck. Verwacht je aan zeventig hippe standhouders, live optredens van bands en groepjes en Wild Jo’s in een gemoedelijke sfeer.

Wild Jo’s Market is het initiatief van drie Antwerpse vrienden, Maxim Slootmaeckers, Mathias Theerens en Vincent Sluyts die jonge ondernemers de kans geven om hun passie te tonen aan het grote publiek.

De meeste standhouders komen uit de provincie Antwerpen, zoals de drie zusjes van Clover Gin uit Kalmthout.
“Na de eerste top-editie van Wild Jo’s willen wij er met Clover gin zeker terug bij zijn! Wij rekenen alweer op een succes-weekend om onze gin met enthousiasme door een breed publiek te laten proeven. Leuk om zoveel talent bijeen te zien, een diversiteit aan gemotiveerde jonge ondernemers! Wijzelf hopen tegen dan klaar te zijn met een nieuwe smaak!”

Praktische informatie vind je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.