Nieuws Antwerpen Een fitte ondernemer is een beter ondernemer

Een fitte ondernemer is een beter ondernemer

Een fitte ondernemer is een beter ondernemer

Robbie Cop volgt FUNKtionals

Robbie Cop volgt FUNKtionals

In het centrum van Antwerpen is Funktionals gevestigd dat voornamelijk focust op ondernemers en bedrijfsleiders met weinig tijd voor beweging. In deze multidisciplinaire praktijk staan vijf personal trainers, een diëtiste, een kinesist en een osteopaat garant voor een persoonlijke aanpak.
“Na een intakegesprek brengt ons team de levensstijl, sportieve en medische achtergrond, algemene gezondheid en eventuele blessures van de persoon in kaart én bekijken we wat we voor hem kunnen betekenen“, aan het woord is zaakvoerder Anthony Dooms.

De begeleiding van FUNKtionals is gebaseerd op vier pijlers: beweging, voeding, herstel en coaching. Een goede balans tussen deze vier pijlers zorgt voor een optimale gezondheid en resultaat. “We werken uitsluitend op afspraak en hanteren daarbij flexibele uren, erg handig voor drukbezette mensen”, vervolgt Dooms.

Kimball Felix, Co-Founder & CEO van ThreeAndMore, volgt al een poos een persoonlijk programma: “Om elke dag opnieuw de uitdagingen van ondernemen aan te gaan, is een goede gezondheid noodzakelijk. Maar gezondheid is geen éénzijdige discipline. Mijn programma wordt geoptimaliseerd door fysieke en mentale oefeningen te combineren met voedingsadvies. Alles is volledig op maat uitgewerkt en wordt persoonlijk begeleid en opgevolgd.”

Ook Robbie Cop, zaakvoerder van het sport- en media bureau Azteca, is enthousiast over de begeleiding die hij krijgt: “De zeer holistische aanpak is een perfect verlengstuk van de doelstellingen die we als ondernemer binnen ons bedrijf stellen. Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan hand in hand en dat in een comfortabele, sympathieke omgeving, afgestemd op je mogelijkheden, groei en planning. Na een jaar samenwerking is FUNKtionals een deel van mijn leven geworden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.