Nieuws Een langer leven voor uw bedrijfsgebouw dankzij Mathieu Gijbels

Een langer leven voor uw bedrijfsgebouw dankzij Mathieu Gijbels

Een langer leven voor uw bedrijfsgebouw dankzij Mathieu Gijbels

Jaarlijks plannen we een afspraak bij de tandarts voor een controle van het gebit. Ook de wagen brengen we ieder jaar naar de garage voor onderhoud. Dus waarom verdient een bedrijfsgebouw niet dezelfde zorgen? Met de afdeling Service en Onderhoud houdt bouwbedrijf Mathieu Gijbels bedrijfsgebouwen in topconditie. “Ons team van 15 Voordenkers staat 24/7 klaar met oplossingen, zodat ondernemers in alle gemoedsrust kunnen blijven werken aan hun business”, vertelt Jimmy Mebis, manager Service en Onderhoud bij Mathieu Gijbels.

Het team Service en Onderhoud garandeert bij de oplevering van een project een piekfijne nazorg en staat ook paraat voor ondernemers die niet met Mathieu Gijbels hebben gebouwd. Zijn er herstellingwerken nodig of is het tijd voor een opknapbeurt, dan schiet de klusjesdienst in actie. Denk aan het plaatsen van een sectionaalpoort of een raam in een gevel, maar evengoed elektriciteits-, vloer- en tegelwerken. Kortom alles van een bedrijfsgebouw.

“Is er een schadegeval en gaat het om een noodgeval, dan zijn wij binnen 4 uur ter plaatse voor voorlopige herstellingen. Na akkoord van de bestekopname kunnen we ook de volledige herstelling op ons nemen. Daarnaast bieden we hier technische bijstand bij de expertiseverzekering. Komt de dagelijkse werking bij schade niet in het gedrang, dan komen we ter plekke de schade vaststellen, maken we een schadebestek op en voeren we bij goedkeuring de herstellingswerken uit.”

In alle gemoedsrust verder werken aan uw business

Een bedrijfsgebouw in topconditie opleveren is één specialisatie. Het gebouw in de toekomst ook zo houden is een andere. Met onderhoudscontracten slaagt Mathieu Gijbels daarin. “Door te focussen op het voorkomen van problemen en bedrijfsgebouwen te onderhouden, ontzorgen we onze klanten en kunnen zij zich blijven focussen op hun core.” Een regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van je gebouw en garandeert jouw medewerkers een veilige en inspirerende werkplek.

“Via deze totale ontzorging streven we naar een lifetime relationship met onze klant. Zij worden door hun vast aanspreekpunt binnen Mathieu Gijbels tijdig op de hoogte gesteld van onze periodieke nazicht of onderhoudsinterventie. Nadien krijgen klanten een rapport met foto’s en details doorgestuurd.”

10de onderhoudscontract: ventilatie

“Ieder jaar lanceren we een nieuw onderhoudscontract, zodat we onze klanten kunnen ontzorgen op alle niveaus van onderhoud.” De onderhoudscontracten worden volledig volgens de behoeften van de klant ingevuld: van poort- en dakonderhoud tot gevelreiniging, sanitair en riolering. Aan die diensten wordt nu ook ventilatie toegevoegd.

“Ventilatiesystemen zijn een broedplaats voor bacteriën, fijnstof, pollen, … Door deze op regelmatige basis te onderhouden, bevorderen we de luchtkwaliteit en meteen ook het welzijn van medewerkers. Het onderhoudsaspect rond ventilatie ligt bovendien in het verlengde van onze onderhoudsdiensten verwarming en airco, waardoor we klanten nu nog completer kunnen ontzorgen.”

Wil je je bedrijfsgebouw langer laten meegaan? Neem contact op met Jimmy via jimmy.mebis@gijbels.be of +32 499 99 83 54 en laat je onderhoudszorgen over aan experts.

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ondernemers. Van bedrijfs- en kantoorbouw over service en onderhoud tot advies.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.