Nieuws Antwerpen Eerste Bar d’ Office in het Waasland

Eerste Bar d’ Office in het Waasland

Eerste Bar d’ Office in het Waasland

BEVEREN/EDEGEM – Eind maart vergroot Bar d’Office haar netwerk van coworkinglocaties. TOFFICE in Verrebroek bij Beveren opent dan de deuren voor een breder publiek en wordt zo de eerste Bar d’Office locatie in het Waasland.

Bar d’Office, een project van Appelblauwzeegroen uit Edegem, is het overkoepelend netwerk van coworkinglocaties in Vlaanderen. “Het is ons doel om in elke gemeente of stad een coworkinglocatie te voorzien”, zegt Hans Abbeloos van Appelblauwzeegroen. “Door locaties te voorzien van expertise en tools stimuleren we kruisbestuiving, business opportuniteiten en voornamelijk een professionele locatie om te werken of vergaderen. Met je abonnement kan je komen werken in elke aangesloten locatie.”

Eerste locatie in Waasland

Met twee coworkinglocaties in Aalst en Melle, mag TOFFICE zich vanaf vandaag de derde Oost-Vlaamse Bar d’Office coworkinglocatie noemen. Het is meteen ook de eerste locatie in het Waasland. “TOFFICE biedt alle nodige comfort om productief te werken aan 23 flexdesks en effectief te vergaderen in twee volledig uitgeruste vergaderzalen op Linkeroever. De ligging is ideaal om de files naar de grote stad te vermijden en met je netwerk af te spreken aan de rand van Antwerpen.”

Op 28 maart heffen Bar d’Office en TOFFICE het glas op deze nieuwe samenwerking, maar je kan er nu ook al terecht om te gaan coworken. In april opent Bar d’Office ook nog een bijkomende locatie in het Limburgse Kinrooi.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.