Nieuws Antwerpen Eerste Instarooms van ons land in Wijnegem Shopping

Eerste Instarooms van ons land in Wijnegem Shopping

Eerste Instarooms van ons land in Wijnegem Shopping

WIJNEGEM – Wijnegem Shopping trapt haar nieuwe Modeweken af. De trekplijster zullen ongetwijfeld de vijf eerste Instarooms van ons land worden. Dat zijn avontuurlijk en kleurrijk ingerichte kamers waarin je de meest originele Instagram-foto’s kan maken en dat zonder dat je halsbrekende toeren hoeft uit te halen. 

Heerlijk flaneren langs pastelkleurige typisch Britse voorgevels, schommelen in de natuur of tussen berkenbomen op een catwalk lopen. In de instagrammable kamers, of kortweg Instarooms, kan je de gekste en origineelste foto’s maken die je op social media kan delen. In de VS zijn ze al enige tijd een hit. Inmiddels zijn al gelijkaardige Instagram-musea geopend in onder meer Keulen, Londen, Amsterdam en Boedapest. Dit najaar strijken in Wijnegem ook de eerste vijf Instarooms van ons land neer.

Zsofi Horvath van Wijnegem Shopping: “Jongeren met een sterke interesse voor mode vinden het leuk om selfies te maken op bijzondere plekken en die dan op sociale media te posten. Omdat er in ons land nog geen Instarooms te vinden zijn, besloten we om er zelf een vijftal te laten ontwerpen en in te richten. In onze Green Garden, Pretty in Pastel, Colourful Living, Nature Catwalk en Infinity Room kunnen ze nog zeker een hele maand lang hun creativiteit botvieren.”

Modeweken

Naast de Instarooms heeft Wijnegem nog heel wat andere leuke events in petto voor de Modeweken. Zo worden op verschillende plaatsen in het shoppingcenter levensgrote dollboxen opgesteld van goed 2,5 meter hoog, met daarin paspoppen die de nieuwe wintercollecties dragen en bijhorende accessoires.

“Een vette knipoog naar de bekende poppendozen van Barbie. Iedereen die een beetje met mode bezig is, heeft wel met zo’n popje gespeeld. In totaal zijn er vijf dollboxen, telkens in een ander thema. In één van de dozen kan je ook zelf plaatsnemen, voor wie een leuke foto wil maken”, zegt Zsofi Horvath.

Wijnegem brengt overigens nog meer hommage aan Barbie. Dankzij een samenwerking met Mattel, de producent van de wereldberoemde modemuze, kan jong en oud de komende weken ook een bezoekje brengen aan een mini-expo rond 60 jaar Barbie. Ook het Speelgoedmuseum van Mechelen, dat zelf een Barbie-tentoonstelling organiseert tot eind november, leende enkele poppen uit.

Op woensdag- en zaterdagnamiddagen kunnen bezoekers tot slot ook gratis deelnemen aan verschillende workshops om kledij te personaliseren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.