Nieuws Antwerpen Effectenmakelaar versterkt Leleux Associated Brokers in Antwerpen

Effectenmakelaar versterkt Leleux Associated Brokers in Antwerpen

Effectenmakelaar versterkt Leleux Associated Brokers in Antwerpen

ANTWERPEN/BRUSSEL – Leleux Associated Brokers, de eerste onafhankelijke Belgische beursvennootschap, kondigt aan dat het team van haar agentschap in Antwerpen versterking krijgt. Christophe Keusters heeft zich aangesloten bij de drie huidige relatiebeheerders. Hij zal meewerken aan de verdere uitbouw van het agentschap als Agent in Bank- en Investeringsdiensten.

“Het is voor mij een echte terugkeer naar de basis”, zegt Chrisotphe Keusters over de professionele ontwikkeling. Keusters stamt voort uit een familie die zes generaties effectenmakelaars telt en sinds 1853 actief in is de financiële sector. Eind 2019 besloot hij zich aan te sluiten bij de beursvennootschap Leleux Associated Brokers. Zijn aanvraag bij de FSMA, als Agent in Bank- en Investeringsdiensten werd nu goedgekeurd.

Olivier Leleux, voorzitter van het directiecomité van Leleux Associated Brokers, is verheugd met de nieuwe samenwerking: “We proberen al tientallen jaren binnen ons Beurshuis die specialisten uit de financiële sector bij elkaar te brengen die onze waarden delen. Christophe Keusters, die de zesde generatie effectenmakelaars in zijn familie vertegenwoordigt, deelt deze waarden. Ik ben bijzonder blij hem te zien toetreden tot ons Antwerps team.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.