Nieuws Antwerpen Eigenaars Follie openen mannenwinkel VENT in Aartselaar

Eigenaars Follie openen mannenwinkel VENT in Aartselaar

Eigenaars Follie openen mannenwinkel VENT in Aartselaar

AARTSELAAR – Tijdens de lentehappening in Aartselaar is het zeker feest voor Yana Van Rillaer en Mike Loverie. Vier jaar nadat ze kledingwinkel Follie overnamen en uitbouwden tot een succesverhaal, zijn ze klaar voor een nieuw avontuur. In Aartselaar openen ze dit weekend naast de kledingwinkel voor vrouwen nu de deuren van VENT, inderdaad: een kledingwinkel voor mannen. 

Yana Van Rillaer en Mike Loverie bouwden het verhaal van Follie, die zich focust op betaalbare kleding voor vrouwen, uit tot een mooi verhaal. Naast de winkel in Aartselaar openden Yana en Mike in november 2018 Follie in Hove en in augustus 2019 werd een filiaal geopend in Bornem. “We kregen al vier jaar de vraag om ook iets voor mannen te doen”, zegt Yana Van Rillaer.

Vorige maand is Follie verhuisd naar het aanpalende, grotere pand waar voorheen een matrassenwinkel gevestigd was. “Op vier weken tijd hebben we de vroegere winkel van Follie verbouwd tot het nieuwe concept VENT. We zijn echt gaan nadenken over het winkelgedrag bij mannen. Dat is toch anders dan bij vrouwen, zodat we onze winkel daar ook zo op voorzien hebben.”

Het aanbod van VENT is zeer breed. “Het gaat allemaal om toegankelijke merken, omdat ikzelf merkte dat ik vaak veel geld kwijt was als ik voor mezelf ging shoppen en kwaliteit zocht”, vertelt Mike Loverie. Je kan er naast kleding ook schoenen, armbanden, parfums, en dergelijke vinden. “We werken ook met een digitale klantenkaart, ons VENT-systeem. Zodra je 250 euro hebt gespendeerd, krijg je onmiddellijk 10 euro korting.”

Yana en Mike kunnen ondertussen rekenen op een sterk team van 10 mensen. “Zij vertalen wat wij in ons hoofd hebben. Ieder kwartaal zitten we met hen samen en zorgen we voor personal en strategische coaching.”

Tijdens het openingsweekend op 7 en 8 maart krijg je zelfs een dubbele korting via de digitale klantenkaart, dus 20 euro in plaats van 10 euro.

VENT zal elke eerste woensdagavond van de maand geopend zijn tot 20 uur, net zoals de buren van Follie in Aartselaar trouwens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.