Nieuws Antwerpen Eindejaarsreceptie Kamer van Koophandel+Fotoreportage

Eindejaarsreceptie Kamer van Koophandel+Fotoreportage

Eindejaarsreceptie Kamer van Koophandel+Fotoreportage

Zo’n duizend ondernemers en sympathisanten waren woensdagavond present op de traditionele eindejaarsreceptie van de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland in het Hospitality Center van het Antwerpse Sportpaleis. De Kamer heeft daarmee de feestelijkheden rond eindejaar reeds ingezet.

Het ging hem bij de deelnemers niet enkel om de gezelligheid van de vlotte babbel met collega’s en vrienden. De organisatoren van de Kamer hadden met het interactieve netwerkspel Connect tevens voor een nieuwe uidaging gezorgd. De aanwezigen konden via badges en touchscreens op een andere manier dan in klassieke tooggesprekken met elkaar in contact komen.

Ook de degustatiestanden van Duvel Moortgat en Gintin hadden veel succes.

Uw website Made in Antwerpen was mee van de partij. Onze fotograaf schoot wild om zich heen. Hierbij een selectie uit zijn ruime aanbod aan bekende en minder bekende koppen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.