Nieuws Antwerpen Eletech zoekt wanhopig naar A3's elektriciteit

Eletech zoekt wanhopig naar A3's elektriciteit

Eletech zoekt wanhopig naar A3's elektriciteit

eletechEen A3’er of een A2’er elektriciteit met enige ervaring kun je in het Antwerpse helemaal niet meer vinden. Kris Gevens van Eletech is de wanhoop nabij. “Wij hebben zoveel werk, ons orderboek staat vol maar wij vinden helemaal geen volk.”

Eletech
heeft zich als bedrijf gespecialiseerd in de uitbouw van elektrische installaties in vrij exclusieve projecten en woningen. Het gaat om de uitwerking van domotica-systemen, alarminstallaties, multi-room inrichtingen en video/audio apparatuur.Het gaat dan niet alleen om privé-woningen maar ook om winkels, musea en zelfs kunstgalerieën. Echt wel prestigezaken. Onder de referenties van het bedrijf: Kipling en zelfs Panamarenko. “Wij bedienen vanuit Kapellen de hele brede regio rond Antwerpen. Er is echt veel werk maar we kunnen niet volgen. Door gebrek aan personeel.”

Ervaren A3’ers of A2’ers zijn er gewoon niet meer. “Wij hebben alles geprobeerd. Publiciteit geplaatst, personeelsadvertenties, de kanalen van de VDAB en de interim kantoren. Niets heeft tot nog toe iets opgeleverd. Erg is dan wel dat wij echt veel toffe projecten binnenkrijgen. Uitdagingen voor wie in de branche iets wil waar maken. We kunnen onze mensen in dit opzicht het hele verloop van de installatie in handen geven maar voorlopig leidt dat allemaal tot niets.” Misschien kan Made in Antwerpen een voorzet geven?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.